Меню Затваряне

УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО

93. СУ "АЛЕКСАНДЪР ТЕОДОРОВ – БАЛАН"

Училищното настоятелство на 93. СУ “Александър Теодоров – Балан” е създадено като независима, доброволна и самоуправляваща се организация – юридическо лице с нестопанска цел  (ЮЛНЦ) на родители, учители и общественици, за да подпомага развитието и материалното осигуряване на учебното заведение. Участието в сдружението е доброволно.


Warning: Undefined array key "icon" in /home/soucom/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695

Warning: Undefined array key "icon" in /home/soucom/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 708

Документи

СЪСТАВ

Владимира Луканова

Председател

Завършила съм висшето си образование в УАСГ – София със степен магистър. От 12 години ръководя собствена фирма в областта на инвестиционното проектиране. Като дъщеря на учители не мога да гледам безучастно неравната битка за оцеляване, която водят училищата в България. Участвала съм във всички проекти и инициативи, засягащи училището през последните 4 години. Смятам, че чрез настоятелството ще мога да помогна да се осъществят идеите на всички, които не са безпристрастни към съдбата на 93-то СУ.

Миглена
Славова

Зам. председател

Аз съм асистент във ВТУ „Тодор Каблешков“, преподавател по химия и екология. Работя и в Института по електрохимия и енергийни системи – БАН. Завършила съм в СУ степен магистър. Предстои ми защита на докторантура. Член съм на училищното настоятелство, защото за мен е важно да познавам средата, в която детето ми израства като личност и да помогна, с каквото мога за подобряването й.

Нора Зиновиева Пешева-Узунова

Член

Работя във фирма за внос на пишещи средства и канцеларски материали. Завършила съм колеж към Техническия университет. От първи до седми клас съм учила в 93-то училище, което по това време беше едно от най-добрите училища в София. Сега моята цел е да върнем славата му и нашите деца да се чувстват комфортно учейки в него.

Последна промяна 20.09.2018г.