Меню Затваряне
Знаете ли, че повечето кувьози в общинските болници в България или са много стари и амортизирани, или са повредени, или и двете ...?
А знаете ли, че всяко 3-то бебе, което е било в кувьоз получава  увреждания на очите?
Предимно заради стара и амортизирана техника!
НИЕ С ВАС МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ ТОВА!

За периода 2020-2022 г. събрахме 145кг.

За пореден път  93 СУ се включи в инициативата “Капачки за бъдеще”. Този път, поради ковид-19 пандемията през периода 2020-2021г. не сме предавали капачките, но пък през 2022г. предадохме всички събрани през тези години капачки с помощта на учениците, родителите, учителите, настоятелството и приятелите ни успяхме да участваме с 145 кг капачки!
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ!

През 2019 г. събрахме 50 кг.

Отново 93. СУ се включи в инициативата  “Капачки за бъдеще”. В есенната кампания на 2019 г. с помощта на учениците, родителите, учителите, настоятелството и приятелите ни успяхме да съберем с 50 кг капачки! 

През 2018 г. събрахме 61 кг.

За пореден път  93 СУ се включи в инициативата “Капачки за бъдеще”. В пролетната кампания с помощта на учениците, родителите, учителите, настоятелството и приятелите ни успяхме да участваме с 61 кг капачки към събраните 33 ТОНА!

През 2017 събрахме .. кг.

93. СУ се включи в инициативата “Капачки за бъдеще”. С помощта на учениците, родителите, учителите, настоятелството и приятелите ни успяхме да съберем … кг капачки.

Как може да помогнете?

Носете капачките си в училище и ги поставяйте в подсигурените за целта пластмасови бутилки с лого на кампанията.

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!